Продавець Все для дому розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
740 відгуків
promo_banner
.
+380 (66) 187-33-20
+380 (96) 554-33-95

Сито

Сито — це пристосування для просіювання борошна та інших сипучих продуктів. Воно видаляє грудочки та домішки механічної природи, а також допомагає борошну придбати первісну пухку структуру та збагатитися киснем. Для отримання однорідного, ніжного та пишного тіста кожна господиня повинна мати на своїй кухні якісне сито. Підберіть товар, що цікавить, на сайті і купіть його в нашому інтернет-магазині.

Сито для борошна: яке вибрати

Класична конструкція сита є корпусом із закріпленою на ньому сіткою. Сам корпус може бути металевим, пластиковим або дерев'яним, а сітчасте дно виконане з кінського волосу, нержавіючої сталі та ПВХ. Виробники пропонують різноманітність варіацій цього пристрою, вибір яких залежить від переваг кулінара.

  • Сито-кухоль. Зовні має схожість зі звичайним кухлем великого розміру. У пристосування відсутнє суцільне дно — замість нього встановлено дві або три ґрати з лопатями. Просіювання виконується за рахунок натискання ручки-важеля. Принцип роботи забезпечує точне потрапляння продукту, що просівається в підготовлену ємність. Більшість моделей мають шкалу з поділками визначення точної кількості продукту. Невеликі розміри дозволяють приладу займати мінімум місця на кухонній шафі.
  • Круглий. Традиційний варіант, є обруч, на якому з одного боку закріплена решітка. Для просіювання продукту необхідно виконувати струшують рух із боку в бік.
  • З ручкою. Пластиковий або металевий пристрій у вигляді ковша із сітчастим дном. На відміну від інших моделей поверхня дна у нього не плоска, а має поглиблення. Така особливість сприяє швидкому та ефективному просіюванню інгредієнтів.

При покупці сита необхідно враховувати його конструкцію. Наприклад, популярний пристрій у вигляді кружки призначений для обробки невеликих об'ємів продуктів. У той час як традиційне кругле може впоратися з більш масштабним просіюванням. Інший важливою характеристикою є розмір осередків. Чим менше осередок, тим чистіше і пухкіше борошно на виході.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner