Щипці кухонні
в виде галереив виде списка
Корисний аксесуар – кулінарні щипці – це гарантія безпеки на кухні. Дістати з гарячого бульйону або супу, що парує, шматок м'яса за допомогою щипців дуже просто: достатньо однієї маніпуляції, щоб гарячий бульйон або масло залишилися в ємності, а апетитний продукт опинився на тарілці. Також ви спритно впораєтеся і неслухняними спагетті, які так неохоче залишають каструлю. Крім того, щипцями можна перевернути м'ясо або рибу (стейки, скибочки, відбивні, котлети) на сковороді, що шипить, уникнувши розбризкування масла. Аксесуари виготовлені з нержавіючої сталі у поєднанні з харчовим пластиком, а отже, служитимуть вони довго.