Пензлики кухонні
Кондитерський пензлик та її види
Для того, щоб забезпечити повноцінну роботу на кухні, знадобиться купити кондитерські пензлики різного розміру, адже їх застосовують для змащування жирами форм, сковорід і листів, глазурування та обмазування м'ясних та рибних страв, для декору випічки та навіть для створення візерунків та картин на поверхні кондитерських. виробів та десертів. Спочатку непросто визначитися, який потрібний пензель саме вам.
Отже, кондитерський пензлик та її види. Розрізняють цей кондитерський інвентар за матеріалом виготовлення. Виготовляють кисті найчастіше:
- З силікону - такі пензлики можна використовувати для змащення посуду, роботи з гарячими стравами.
- З натурального ворсу вони можуть бути різних розмірів і форм, і саме їх обирають пекарі та виробники кондитерської продукції.
- З синтетичного ворсу застосовуються так само, як і з натуральним ворсом, але мають більш низьку якість і нерідко служать недовго.
Як вибрати відповідні девайси і де купити найкращі з них? Кисть кондитерська силіконова та її плюси
Сьогодні пензель силіконовий — один із найпопулярніших варіантів. Вона застосовується насамперед там, де панують високі температури. Нею можна легко нанести маринад, олію чи глазурування прямо в духовці, змастити розпечену сковороду або форму. Вона може мати круглу або пласку форму щетини.
Кисть кондитерська силіконова та її плюси:
- Силікон - міцний та зручний матеріал. Він не плавиться і не деформується, щетинки з нього не склеюються під час роботи.
- Такі пензлики легко мити, вони довго служать.
- Вони не вбирають запахи і не вступають у реакцію із продуктами чи побутовою хімією.
У нашому магазині є чудові якісні пензлі з функціональними ручками, які полегшать готування і випікання, до того ж коштують вони зовсім недорого. Якщо вам потрібно виконувати багато малюнків і прикрашати величезні вироби, варто придбати набір кондитерських пензликів різної величини - вони дозволять продати будь-яку фантазію і підійдуть для широкого діапазону застосувань.
Пензлик для випічки - необхідність на кухні Досвідчені пекарі та кондитери вибирають пензлі з натуральним ворсом. Вони дозволяють зробити по-справжньому ювелірну роботу, до того ж натуральний ворс перешкоджає розтіканню глазурі. Такими пензлями можна наносити крем на торт, вони підійдуть для змащування пиріжків яйцем перед випіканням або виконання складних орнаментів на тістечках або пончиках.
Окремо варто виділити незвичайну кисть помпову для порошкових барвників: вона дозволяє нанести яскраве зображення без особливих зусиль.
- Щоб пензлик для змащування випічки прослужив вам вірою та правдою, звертайте увагу на такі моменти: Якісні вироби випускаються з ручкою з металу чи деревини. Рукоятка може бути різної довжини, але вона однозначно має бути зручною, гладкою і лягати у долоню.
- Пензлі виготовляються із щетиною різної форми та діаметру (ширини): широка кругла знадобиться для нанесення масштабного шару глазурі та надання їй гладкого блиску, а для невеликих робіт знадобляться тонкі види у формі піки або трапеції.
- Орієнтуйтеся на відгуки: для гарного інвентарю завжди знайдеться позитивна оцінка кондитерів, що практикують.