Барні ложки
Барна ложка - багатофункціональний інструмент, яким спритно орудує бармен, готуючи різні за складом та складністю коктейлі. Основна відмінність барної ложечки від чайної чи будь-якої іншої – довга (від 15 до 50 см, залежно від висоти келиха) кручена ручка.
Бармени використовують цей спіралеподібний стрижень як направляючу для рідких інгредієнтів, що наливаються тонким струмком, при приготуванні шаруватих коктейлів. Місткість ложки становить у середньому від 4 до 5 мілілітрів.
Ще одна особливість – наявність на кінці ручки додаткового елемента – вилочки, диска чи мініатюрного маточка.
Призначення барної ложки
Барна ложка використовується для таких цілей:
- змішування складових коктейлів;
- подрібнення фруктів, ягід, листочків м'яти, цедри чи цукру;
- вимірювання кількості складових напою;
- приготування гарнірів із фруктів;
- відкривання пляшок (певних видів).
Замовити барні ложки з нержавіючої сталі та інший інвентар для приготування коктейлів, посуд та професійне кухонне обладнання можна в інтернет-магазині компанії «Все для дому».