Продавець Все для дому розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1384 відгуків
promo_banner
+380 (66) 187-33-20
+380 (96) 554-33-95
.
Кошик

Підноси

в виде галереив виде списка

Піднос являє собою плоский виріб різної форми з піднятими бортиками, що використовується для подачі страв до столу та транспортування брудного посуду на кухню. Він належить до основного інвентарю практично будь-якого закладу громадського харчування, спрощує роботу офіціантів, заощаджує їх час та сили під час обслуговування відвідувачів. Широко використовуються підноси для їдальні на лініях роздачі готових страв. Тут використовуються однотипні вироби, на які відвідувачі самостійно ставлять страви та відносять їх до місця їди.

Підноси щодня зазнають інтенсивної експлуатації, але при цьому повинні завжди виглядати бездоганно, не мати сколів, тріщин та інших пошкоджень, адже вони також є візитівкою закладу. Саме тому, перш ніж купити тацю необхідно ретельно ознайомитися з характеристиками кожної конкретної моделі. Враховуючи широкий вибір кухонного інвентарю, сьогодні можна придбати виріб, що найбільш повно відповідає Вашим потребам.

До основних відмінностей підносів відносять:

  1. Конфігурація: підноси можуть бути різної форми - круглі, овальні, прямокутні, квадратні, нестандартної конфігурації. Розмір: згідно з нормативами ширина типових моделей прямокутної форми становить від 290 до 535 мм, довжина – від 160 до 380 мм. Діаметр круглих підносів згідно від 320 до 380 мм.
  2. Розмір представлених сьогодні моделей може відрізнятись від нормативів у більшу чи меншу сторону. Великі підноси сервіровки дозволяють швидко накрити стіл і прибрати великий об'єм посуду. Моделі невеликого розміру будуть оптимальними для подачі чашки кави.
  3. Матеріал: вироби можуть виконуватися з нержавіючої сталі, пластику, полістиролу, дерева, скла та інших матеріалів. Пластикові підноси найлегші, сталеві - довговічніші.
  4. Конструктивні особливості: для підвищення зручності стандартні моделі можуть бути доповнені ручками, збільшеними бортиками, антиковзною поверхнею з гуми та іншого матеріалу тощо. Вони можуть бути одно-або багатосекційними.
  5. Експлуатаційні характеристики: стійкість до фізичної, теплової, хімічної дії, можливість очищення в посудомийних машинах. Чим краще ці параметри, тим довше прослужить тацю.
  6. Дизайн: різноманітні кольори, малюнки, структура поверхонь, персональні логотипи, декоративні елементи.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner