Сотейники
- Топ продаж4280GRВ наявності731 грн
Ковші, сотейники
Для приготування їжі можуть знадобитися і такі вироби, як ковші, сотейники, кожне з яких має свої особливості приготування їжі. Вибір посуду залежить від складності рецепту та кількості людей за столом. Вибрати та купити ковші, сотейники ми радимо в інтернет-магазині Все для Дому, тут величезний асортимент товарів онлайн для домашнього побуту та завжди відмінна якість продукції.
Види ковшів, сотейників.
Основні відмінності між цими видами посуду:
- Ківш – малолітражна каструля до 1,5-2 л місткістю, часто на довгій ручці, щоб готувати обмежену кількість їжі, кип'ятити молоко та виконувати інші технологічні операції.
- Сотейник - широка каструля з низькими стінками, в якій можна гасити м'ясо або овочі, схожий на проміжний варіант між каструлею та сковородою.
- Тажин – традиційний посуд для приготування однойменної страви з м'яса, риби, морепродуктів з овочами, часто зустрічається в Азії, на Близькому Сході.
Всі названі види посуду для приготування їжі можна вибрати в інтернет-магазині за такими критеріями:
- матеріал виробів – алюміній, сталь, чавун, кераміка;
- об'єм – від 0,5 до 2-3 л, що залежить від рецепту та складу сім'ї;
- комплектність – наявність кришки, набір з іншими каструлями.