Продавець Все для дому розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1194 відгуків
promo_banner
+380 (66) 187-33-20
+380 (96) 554-33-95
.
Кошик

Маслянки

в виде галереив виде списка

Вершкове масло не швидко псується за високої температури і в умовах неправильного зберігання. Захистити продукт від передчасного псування допоможе якісна маслянка. Вона призначена як для подачі олії до столу, так і її зберігання в холодильнику.

Маслянка для дому: яка краще

Традиційні масляни для вершкового масла мають просту конструкцію, що складається з піддону та високої кришки для накриття продукту. Залежно від глибини піддону, зустрічаються моделі з плоским блюдцем та заглибленою тарілочкою. За формою – квадратні, круглі, овальні, прямокутні.

Незалежно від глибини бортів, дизайну та форми, головним критерієм вибору масляни служить матеріал її виготовлення.

  • Масляна З нержавіючої сталі. Нержавіюча сталь стійка до перепадів температур, механічного впливу і ударів, не вбирає сторонні запахи і легко миється. Вироби з металу мають ефектний вигляд, завдяки чому вписуються в будь-який кухонний інтер'єр.
  • Керамічні маслянки. Посуд із глини, кераміки, фаянсу, фарфору, склокераміки легко миється, не впливає на смак олії, повільно нагрівається і відмінно виглядає при сервіруванні столу.
  • Скляні маслянки. Ударопрочне скло зберігає смак продукту, захищаючи його від сторонніх запахів. Масляни стійкі до абразивних засобів для чищення та миття в посудомийній машині.
  • Пластикові Маслянки. Характеризуються величезною різноманітністю кольорів та форм. На відміну від виробів зі сталі, кераміки та скла, швидко зношуються в процесі експлуатації.

Форми для зберігання масла можуть бути виконані з одного або декількох матеріалів. Прикладом комбінованих моделей є посуд із сталі та кераміки зі скляною кришкою, або дерев'яні з кришкою із пластику.

Крім матеріалу виготовлення, при виборі маслянки слід враховувати її розмір та герметичність. У першому випадку, правильний посуд повинен без проблем вміщувати стандартну пачку продукту вагою 200 г. У другому, від ступеня герметичності залежить термін зберігання олії та відсутність у неї сторонніх запахів із холодильника.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner