Продавець Все для дому розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1304 відгуків
promo_banner
+380 (66) 187-33-20
+380 (96) 554-33-95
.
Кошик

Готуємо каву у френч-прессі

Готуємо каву у френч-прессі

Френч-прес був винайдений італійським дизайнером Атільйо Каліман в 1929 р, але в виробництво його запустила Французька компанія "Меліор". Френч-пресс після запуску виробництва отримав велику популярність,  тому що приготування кави за лічені хвилини не впливає на якість кави.

Приготувати смачну каву в фрески  досить просто якщо знати пару хитростей.

Про те, як вибрати, і як смачно приготувати в цьому їдальні нам розповів барист з величезним стажом Ліонель Фонтеен.

Як вибрати фрески

З усіх можливих способів заварювання кави заварювання у френч-пресі є одним з найлегших, недорогих і зручних методів.

Сьогодні існує велике розмаїття цього механізму. Декілька порад щодо вибору:

·         Найвидатніші  дешеві моделі дуже дорогі. У них так само смакує кава, але вона швидко ламається. Дороги моделі теж ні до чого - елітні фрески, як правило, мають досить високу ціну тільки  Через своє власне бренду або ж незвичний дизайн. На ділі ж, у них немає реальних привілеїв у порівнянні з Фронч-пресом Середня ціна. 

 

·         Для зручності миття вибирайте модель, яка легко розбирається.

 

·         Найліпше вибрати моделі, де колба преса буде виготовлена з жаропроробного скла. У більшості випадків виробники використовують термостійке скло.

·         Колба - найбільш вразливе місце у френч-прессі, за цим вибирайте моделі на які легко можна придбати запасну колбу.

Готуємо каву у френч-прессі

Особливість французької преси для кави полягає в тому, що вам не потрібно підбирати конкретний сорт кави. Для приготування смачних, насичених кави у френч-прессі використовують будь-які сорти.

Завдяки спеціальному пристрою френч-прес повністю дозволяє смаку кави розкритися. Але щоб приготувати дійсно смачний каву, потрібно знати кілька секретів.

Порада No1: немає обмежень щодо сортів кави та улюблених спецій

У френч-пресі можна заварити будь-який сорт кави, в тому числі ароматизовані сорти. Крім того, ви можете відразу додавати улюблені речі разом з кавою. Тут важливо не перебірити з додатковими складниками, щоб не перебити смак самої кави. 

Порада No 2: Надаємо перевагу великому помолу

Для френч-прессо потрібно великої перемолоти кави. Не страшно, якщо після помелу залишаться великі частинки. Використовуйте 1 неповну столову ложку на кожні дві чашки води, що розміщуються у фрески.  

Якщо вам не хочеться витрачати час на помолилку, то можете придбати молотову каву.  Найліпше купувати каву середньої обжарки.

Порада No3: не додаємо кип’ячої води

Щоб кава була насиченою смаком, додайте у френч-прес трохи холодної води і  Ретельно розмішайте. Залишіть каву наполягати, наприклад, поки розігрівається чайник. Будьте обережні - у френч-пресс не можна додавати кип'яну воду, якщо ви не хочете зіпсувати смак вашої кави. Температура води не повинна перевищувати 82 градуси. 

Заливайте воду так, щоб її рівень на два пальці не сягав краю колби. крем, який формується на поверхні, потрібно негайно розмішати ложкою і закрити кришку. При цьому поки не потрібно чіпати поршень.

Порада No4: визначає тривалість заварювання кави залежно від бажаної фортеці

При правильному заварювання у вас відразу повинна формуватися на поверхні кави характерна шапка-пеня - крем. Її треба швидко розмішати ложкою. Якщо у вас на цьому етапі не було крему, то або температура води була неточною, або кава поганої якості.

Потрібно враховувати один маленький нюанс - час на заварювання кави у френч-прессі потрібно набагато менше, ніж в турці. Час безпосередньо залежить від того, яку каву ви хочете - міцний або не дуже. Стандартна кава заварюється не більше 4 хвилин після того, як вода заливається в колбу. Якщо потрібна міцніша кава, заварюйте приблизно 6-7 хвилин.

Порада No5: тільки після заварювання пустить поршень

Через 4-7 хвилин, як тільки кава заварився, зніміть кришку і знову перемішайте напій. Помістіть кришку на місце і тільки тепер починайте повільно надавувати на поршень.

Кава треба розливати по чашках відразу, як тільки пошкодити до дна. Не варто наполягати каву в фрески Занадто довго або розігрівати його знову.

Інші статті
  • Полівник для кухні і сервіювання.Полівник для кухні і сервіювання.
    Багато досвідчених господині, вибираючи новий сексуальний секс, стикаються з багатьма труднощами, як, наприклад, з купівлею асортименту в магазинах. Виготовлені з різних матеріалів, розмірів, об’єму та форми. Так які краще вибрати моделі половинок для супів, борщів, соусів. Ми сподіваємося, що наша стаття допоможе вам з вибором сексуальних сексуальних партнерів. Для того щоб зробити правильний вибір, треба спочатку ознайомитися з видами та особливостями кожної моделі сексуальних партнерів.
    Повна версія статті
  • Три ножі на всі випадки – як вибрати набір ножів для дому. Три ножі на всі випадки – як вибрати набір ножів для дому.
    Оптимальним набором кухонних ножів вважаються – ножі кухарської трійки, за допомогою цих ножів можна приготувати практично всі можливі страви, як складні м'ясні, закуски та десерти. Цей набір з трьох ножів, як нам здається, повинен бути на кожній кухні, а ось інші види кухонних ножів це приємне доповнення, але як правило ними користуються дуже рідко і можна обійтися без них. Які ж ці три кухонні ножі для практичного кухаря, які їх розміри та призначення.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner